قیمت مخروط ترافیکی
قیمت مخروط ترافیکی. حتما تاکنون در خیابان انواع مخروط ترافیکی شبرنگ دار را دیده اید. این چراغ ها گاهی برای هشدار خطر نصب می شوند. و گاهی برای ایجاد نظم در خیابان ها نصب میشود. چراغ عابر پیاده از مهمترین انواع چراغ راهنمایی است. اولین طراح چراغ راهنمایی آن را برای نظم دادن به گاری ها و ارابه ها طراحی نمود. و به مرور با پیشرفت تکنولوژی به شکل امروزی خود تغییر یافت. مفهوم رنگ های چراغ راهنمایی رانندگی با هم متفاوت است. و همه می دانیم چراغ راهنمایی سه رنگ را در چهارراه ها برای برقراری نظم نصب میشود.
شکل ظاهری انواع مخروط ترافیکی شبرنگ دار
مخروط ترافیکی شبرنگ دار علاوه بر ایجاد نظم و تذکر مقررات. حافظ جان مردم نیز هستند. پس باید به شکلی طراحی بشوند. که در تمامی ساعات روز بتوان آنها را دید. از این رو مخروط ترافیکی شبرنگ دار در مکان هایی که نور کافی برای دیده شدن تابلوهای راهنمایی و رانندگی وجود ندارد نصب می شوند. مخروط ترافیکی شبرنگ دار دستی نیز از دیگر علائم ترافیکی است. که فرد مشخصی آن را در دست گرفته و جریان مخروط ترافیکی شبرنگ دار را مدیریت نموده. و یا به خودرو سواران وجود خطر را هشدار می دهد. ابعاد عرضه کنندگان مخروط ترافیکی باید کاملا استاندارد باشد. تا همه افراد بتوانند آن را رویت نموده و آگاه شوند.
عرضه کنندگان مخروط ترافیکی شبرنگ دار در اصفهان
سرعت گیر استاندارد نه تنها ارتفاع مشخصی دارد. بلکه مواد اولیه مورد استفاده در ساخت آن نیز متناسب با محل نصب آن تعیین میشود. اصولا انواع سرعت گیر یا به کمک آسفالت ایجاد میشود. که به آن سرعت گیر آسفالتی گفته میشود. یا از پلاستیک است که در محل مورد نظر نصب میشود.
مخروط ترافیکی شبرنگ دار و یا استوانه ایمنی. یکی از پرکاربردترین انواع مخروط ترافیکی ترافیکی است. از دلایل استفاده از استوانه ترافیکی می توان به جدا کردن مسیرها. جلوگیری از پارک خودروها و یا نظم دادن به نحوه پارک خودروها. جدا کردن مسیر آسفالت از خاکی و … اشاره نمود. ابعاد این محصول بسته به نیاز از ۴۵ سانتی متر تا ۱۰۰ سانتی متر متغیر است.
برای دیده شدن انواع استوانه ایمنی در تاریکی شب بر روی آنها از نوارهای فلورسنت استفاده میشود که در تاریکی نور را انعکاس می دهند که در اصطلاح به آنها، استوانه ترافیکی شب نما گفته میشود. استوانه ایمنی از لحاظ متریال ساخت به انواع: مخروط ترافیکی شبرنگ دار فلزی، استیل و پلی اورتان تقسیم میشود. چراغ عابر پیاده از مهمترین انواع چراغ راهنمایی است. اولین طراح چراغ راهنمایی آن را برای نظم دادن به گاری ها و ارابه ها طراحی نمود و به مرور با پیشرفت تکنولوژی به شکل امروزی خود تغییر یافت. مفهوم رنگ های چراغ راهنمایی رانندگی با هم متفاوت است و همه می دانیم چراغ راهنمایی سه رنگ را در چهارراه ها برای برقراری نظم نصب میشود.
مزایای استفاده از تجهیزات ترافیکی
استفاده از تابلو ها و تجهیزات ترافیکی در جاده ها، برای افزایش ایمنی و رفاه کاربران جاده، به شرح زیر است:
1. هشدار:
تابلو ها و تجهیزات ترافیکی مانند سیگنال ها، علائم ترافیکی و حاشیه های جاده، با ارائه هشدارهای لازم، رانندگان را در مورد موانع، خطرات و تغییرات در مسیر اطلاع رسانی می کنند. این به رانندگان اجازه می دهد در صورت لزوم عملیات را سرعت بخشند و باعث افزایش ایمنی جاده می شود.
2. تنظیم ترافیک:
تابلو ها و تجهیزات ترافیکی با کنترل ترافیک باشوندگان و تنظیم ترافیک به دست های رانندگان، به فروشگاه مقصد خود می یابند و زمان ترافیک را کاهش می دهند. این به بهبود جریان ترافیک و تقلیل تاخیر در جاده منجر می شود.
3. هدایت روان ترافیک:
تابلو ها و تجهیزات ترافیکی با مشخص کردن مسیرها و محل های جداگانه برای بخش های مختلف ترافیک، به رانندگان کمک می کنند. تا جاده را درست رانند و به ایمنی و راحتی کاربران دقت کنند.
4. خوانایی بالا:
تابلوها و تجهیزات ترافیکی با استفاده از نصب صحیح، قابلیت خواندن راحت و درک آن ها توسط رانندگان را بهبود می بخشند. این امکان را به رانندگان می دهد تا به سرعت اطلاعات را درک کنند. و جاده را به طور صحیح دنبال کنند.
5. کاهش تصادفات:
استفاده مناسب از تابلو ها و تجهیزات ترافیکی به کاهش تصادفات و مصدومیت های رانندگان کمک می کند. با ارائه هشدارهای مناسب و بهبود تنظیم ترافیک و هدایت رانندگان. خطر تصادفات جاده ای به طور قابل توجهی کاهش می یابد.
6. افزایش اطلاعات:
تابلوها و تجهیزات ترافیکی می توانند به رانندگان اطلاعات مفیدی ارائه دهند. مانند مسیرهای جایگزین، فاصله تا مقصد، پارکینگ و سرویس ها، که به رانندگان کمک می کند از بهترین گزینه ها برای سفر خود استفاده کنند.
بدون دیدگاه